Referințe clienți

Sunt încântată să îți împărtășesc câteva informații despre lumea consultanței Feng Shui și călătoria minunată pe care am avut-o alături de clientele mele.

Mă bucur enorm când oamenii pe care îi ajut oferă din timpul lor limitat pentru a mă aprecia!


„Cu schimbări minore în apartament, s-a schimbat atmosfera:)…sună poate de necrezut (Eu sunt prima care n-ar crede), însă numai dacă încercați puteti vedea diferența! ;)”

– Ioana (consultanță rezidențială)


„Totul este energie, lasă un specialist să îți facă recomandări și vei vedea cum lucrurile bune se întamplă. Încearcă!”

– Liliana (consultanță comercială)


„Servicii personalizate de calitate oferite cu multă căldură și implicare! Mă bucur că am lasat la o parte neîncrederea inițială și am mers pe mâna Feng Shui Cluj! Recomand!”

– antreprenor (consultanță comercială)


„Am apelat la serviciile Feng Shui Cluj și sunt foarte mulțumită, deoarece acum pot să îmi folosesc foarte bine energiile casei.”

– Andrada (consultanță rezidențială)


„Recomand din tot sufletul. Serviciile oferite au fost de înaltă calitate și cu beneficii incredibile pentru familia noastră. Încă mai avem câteva schimbări de făcut in casa noastră, dar important este ca știm ce trebuie sa facem.

Georgiana este o persoană caldă și generoasă, pe care o simți cu sufletul aproape de tine, în calitate de client, dar în același timp îi simți pasiunea și dăruirea cu care se implică în fiecare proiect. Informațiile pe care le-am primit mi-au schimbat viața. Iar în timp, participând la diverse cursuri și seminarii, am primit, deși nu aveam nevoie, confirmarea ca toate informațiile furnizate de Georgiana au fost corecte.”

– Daniela (consultanță rezidențială)


„Cea mai bună alegere!”

– Helga


„Servicii de cea mai bună calitate! Profesionalism și dedicare!”

– Ioana-Maria


„O alegere excelentă! Aici se vede diferența între profesioniști și amatori! Recomand cu încredere!”

– Theo

Feedback-ul primului curs

Helga

Mă bucur nespus de mult că am lăsat la o parte toate prejudecățile pe care le aveam.

„Mulțumesc, Georgiana, pentru modul fain și accesibil în care ne-ai prezentat informația și „aha moment” -urile pe care le-am avut. Feng Shui alături de Georgiana nu este numai despre cum să îți aranjezi casa, ci poate cel mai mult despre cum să te întelegi pe tine și anumite perioade din viața, despre punctele forte și slabe pe care le ai și despre ce poti face cu ele acum și în viitor, despre planuri, curaj, încredere și decizii care de multe ori ne dau de furcă. Abia aștept următoarea întâlnire!”

Daniela

Recomand din tot sufletul. Serviciile oferite au fost de înaltă calitate și cu beneficii incredibile pentru familia noastră.

Încă mai avem câteva schimbări de făcut in casa noastră, dar important este ca știm ce trebuie sa facem. Georgiana este o persoană caldă și generoasă, pe care o simți cu sufletul aproape de tine, în calitate de client, dar în același timp îi simți pasiunea și dăruirea cu care se implică în fiecare proiect. Informațiile pe care le-am primit mi-au schimbat viața. Iar în timp, participând la diverse cursuri și seminarii, am primit, deși nu aveam nevoie, confirmarea ca toate informațiile furnizate de Georgiana au fost corecte.

Încearcă și tu!

Ți-am stârnit curiozitatea?