Feng Shui

Feng Shui utilizat acasă sau în mediul de business ne ajută în eforturile noastre de a ne echilibra viața, de a ne realiza obiectivele, în ariile unde avem nevoie de îmbunătățire și atenție. Feng Shui ne vorbește despre modul în care mediul înconjurător natural ne afectează spațiul locuibil. Se știe că motivația și gândirea pozitivă au un rol crucial și că mediul natural înconjurător ne ajută în echilibrarea stării noastre de bine.

Locurile în care trăim joacă un rol important în modelarea destinului nostru. Calitatea spațiului nostru locuibil poate fi îmbunătățită prin punerea în practică a principiilor Feng Shui. De aceea scopul meu este să te ajut să pui în practică soluții pe care le poți implementa rapid și care să te ajute să-ți îndeplinești obiectivele spre o viață împlinitoare.

Consultanță rezidențială

Fie că locuiești de mulți ani în aceeași casă, că vrei să îți schimbi locuința ori ești în căutarea unui teren pentru construcția unui imobil, consultanța Feng Shui este întotdeauna la momentul și locul potrivit!

Descoperă oferta completă!

Prețurile sunt calculate în funcție de dimensiunea spațiului analizat. Pentru detalii și cerințe personalizate, contactează-mă prin intermediul formularului de contact.