Despre mine

Mă dedic și pun pasiune în tot ceea ce fac! Mai jos, aflați de ce am ales și eu calea armoniei și echilibrului prin Feng Shui:

Georgiana Nicoară

Consultant acreditat Feng Shui

Mai exact, un consultant de Feng Shui tradițional.

Mă dedic și pun pasiune în tot ceea ce fac!

Să ne cunoaștem!
Am 11 ani de experienţă în sistemul bancar…și tot atâţia de întrebări pragmatice adresate altora.
Am învăţat mereu cum să fac faţă provocărilor nesfârşite, ritmului alert, multitudinii de oportunităţi de învăţare şi creştere, interacţiunilor cu clienţii şi cu echipa. Mi-am croit strategiile de identificare a soluţiilor optime pentru clienţi şi de şlefuire a relaţiilor constructive în echipa de lucru.
De 8 ani mi-am redescoperit curiozitatea. Am început să-mi pun întrebări profunde despre mine. Odată cu maternitatea, a renăscut şi dorinţa mea de a învăţa. De data aceasta, despre lucrurile profunde.
Despre valori şi despre principii.
Despre cum pot să influenţez semnificativ în bine viaţa mea şi a altora.
Am început să cochetez cu Feng Shui-ul în momentul incipient al construcţiei casei noastre şi astăzi cred cu tărie că urmarea acestei pasiuni reprezintă strategia sigură de împlinire personală deplină.

Mă dedic și pun pasiune în tot ceea ce fac!

Mă redefinesc – în loc să mă limitez la pârghiile bancare, vreau acum să le dau oamenilor toate intrumentele prin care îşi pot modela o viaţă echilibrată, armonioasă şi prosperă. Pe toate planurile!
Mă specializez – după un scurt survol al informaţiilor contradictorii din online, am decis că e incomparabil mai sigur să urmez cursurile de formare în acest domeniu, acreditate de Federaţia Internaţională de Feng Shui (IFSA).
Acestea din urmă sunt susţinute în România de singurul Maestru Feng Shui recunoscut internaţional – Cristina Groza, reprezentantul Şcolii Marelui Maestru Raymond Lo.
Mă dăruiesc – pun în munca mea de consultant Feng Shui nu numai măsurători precise şi calcule matematice care demonstrează cum ar trebui să fie spaţiul, fie el locuibil, fie cel în care lucrezi, este influenţat de-a lungul timpului de diverse tipuri de energii.
Îmi exprim pasiunea, dorinţa şi încrederea că pot să schimb viaţa celor care vor cu adevărat să şi-o schimbe în mai bine!

Feng Shui-ul v-a captat interesul?

Abia aştept să ne cunoaștem și să lucrăm împreună!

Haideți să purtăm o discuție!

e-mail:

georgiana@fengshuicluj.ro

mobil:

(+40) 733 404 525

Nu uitați să vă abonați la newsletter!

Fiți la curent cu noutățile Feng Shui Cluj! Abonați-vă la newsletter pentru a fi primii care au acces la momentul în care se postează informația corectă, onestă și cu gust.